Home Het project De ligging Woningtypen Downloads Interesse

Een uniek project

Comfortabel wonen in Twello

Comfortabel wonen in Twello

Comfortabel wonen in Twello (gemeente Voorst)

Het project Bloem Erf in Twello (gemeente Voorst) verrijst op de plek waar nu nog bloemkwekerij Schoneveld Breeding is gevestigd. Dit bedrijf verhuist de komende jaren gefaseerd naar een nieuwe locatie in Wilp. Stap voor stap ontstaat op deze plek een kleinschalige woonomgeving. Het is hier heerlijk comfortabel en vrij wonen!

Een bijzonder natuurgebied

Begin 2019 zijn alle kassen verdwenen. Dan ontstaat een bijzonder woongebied met veel natuur en een fantastisch uitzicht. Je woont dus midden in de natuur! De woningen liggen middenin een nieuw aangelegd natuurpark met hagen, bomen en struiken. Bij het riviertje De Fliert komt een waterpartij. Bouwbedrijf Haafkes Veldwachter ontwikkelt het woongebied op basis van een masterplan, dat is opgesteld samen met de gemeente. Op basis van dit masterplan is het uiteindelijke bestemmingsplan voor dit gebied ontwikkeld. 

Diverse woningen voor ieders budget

In november 2016 startte de bouw van de 5 eerste woningen: 3 drie-onder-een-kapwoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. Deze zijn in de zomer 2017 opgeleverd. In fase 2 werden de boerderijvilla’s en de vrijstaande woning verkocht. Daarvan start de bouw begin 2019. In fase 3 volgen de bestaande te renoveren woningen. De boerderij is inmiddels verkocht. Voor de andere bestaande woning peilen we nu de belangstelling.