Home Het project De ligging Woningtypen Downloads Interesse

De ligging

wonen in Twello

wonen in Twello

Heerlijk wonen

Wonen in Twello

In Twello is het heerlijk wonen. Het dorp – dat circa 16.000 inwoners telt – ligt in het groene hart van de gemeente Voorst in Gelderland. De gemeente ligt tussen de Veluwe en het IJsselvallei. De gemeente Voorst bestaat uit 12 kernen, waaronder dus Twello. 

Het dorp Twello

Twello is een charmant dorp met een goed winkelaanbod en gratis parkeren in het centrum. Met het hele jaar door leuke activiteiten en evenementen. En met elke vrijdagmiddag een gezellige weekmarkt. Twello heeft bovendien flink wat sportverenigingen. 

Omringd door landgoederen, bossen en weilanden

Twello wordt omringd door landgoederen, bossen en weilanden. Aan de zuidkant liggen de bossen van de landgoederen Grote Noordijk, Kleine Noordwijk en De Steltenberg. Aan de noordkant vind je de bossen van de landgoederen Het Hunderen, De Flierkamp, De Dijkhof, Kruisvoorde, De Parckelaer en het Bruggebosch. Aan de noordkant van de gemeente Voorst ligt ook de oeverwal van de IJssel, een vruchtbaar gebied met akkers en boomgaarden. 

Overal dichtbij

Vlakbij de steden

Twello is landelijk gelegen. Toch ben je zo in Apeldoorn en Deventer. In deze steden kun je naar hartenlust winkelen, uit eten in een van de talrijke restaurants en gezellig uitgaan. Ook vind je er vele culturele voorzieningen. Kortom: de rust van de natuur, met de levendigheid van de stad dichtbij. 

Bloem Erf op de Kaart